dijous, 11 de desembre del 2008

Per llepar-se els dits.....



Avui, ens hem transformat en uns cuiners poc convencionals.
El menú....una mica monòton, però amb moltes proteïnes.
Com hem elaborat la truita i l´ou ferrat?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una truita! Què bé! Però no me l'heu donat a tastar... Clar, com que l'any passat va passar allò de les pizzes... jaja. Bé, no passa res, em conformo perquè a més m'ha agradat molt el sabó que m'heu regalat!

Maria

Anònim ha dit...

(Marcos)

Vam agafar el Ou i el ba batre i el vam possar al plat, despres li bam posarli, "SALFUMANT" i poc a poc es cremaba i així es feia, en el altre ou el bam posar "ALCOHOL" i també poc a poc es feia sol.

Es veritat Maria aveure si aquest any fem més pizzes.

Anònim ha dit...

Home¡¡ No sabia jo que a l´AO tenim grans cuiners... Bueno serà qüestió de que em feu una truita a mi per tastar-la no? També accepto un ou jaja Bon treball "Arquiñanos", al menys bona pinta té.

Bea

Anònim ha dit...

(Joan)
Aqui estem en la clase de ciencies, van fer una truita i un ou sense foc o vam fer al Alchol i ai agafava calor i mentres pusavem l'alchol o anavem removent.

Anònim ha dit...

(Alexis)Ban agafar un plat i li va posar ous salfumat i alcohol per m´agrdat molt el esperiment