dimarts, 19 de febrer del 2008


Divendres passat vam fer una sortida per conèixer millor el barri. Aquí surten tots, menys el Marc, que no va poder venir. Què vam veure? L'església de Sant Isidre, el Centre Cultural, el monument de la Pinça... Però millor llegiu els comentaris, on ens ho expliquen els nois.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo em vaig quedar a casa perqué estava malalt i no hi vaig poder anar.
Tot i que hi no vaig anar vaig veure la foto del BLOC i em va agradar molt, i als meus companys els va agradar molt l'excursió. Sóc el Marcos.

Unknown ha dit...

Sóc el Joan, l'excursió va estar molt bé. Vam veure el centre cultural i després vam anar al parc de la Pinça. Allà vam veure el monument que en realitat és una H però la gent la coneix com la Pinça. Després vam anar a l'església de Sant Isidre i per últim vam haver d'acabar el dossier i vam anar al col·legi.

Unknown ha dit...

KLK jo em dic Sergio i m'ha agradat l'excursió de la Pinça. En l'excursió hem estat en el barri de Santa Eulàlia i hem anat en la esglèsia de Sant Isidre.I m'ho he passat bé.

Unknown ha dit...

Hola sóc l'Alicia em passo pel bloc per deixar un comentari dient que em va agradar l'excursió per visitar el barri de Santa Eulàlia van anar a veure el parc de la Pinça,l'església de Sant Isidre on es van fer una foto com va dir la nostra professora.El Marc no va anar perquè estava malalt. M'acomiado i que ho passin bé per a aquest bloc. Cuideu-vós. Adéu.
Att:*****Alicia*****
xD xD!!!!

Unknown ha dit...

Hola sòc el Roberto Marte. M'ha agradat la sortida pel barri de Santa Eulàlia perquè hem visitat moltes coses com per exemple: la plaça de la Pinça, tambè vam anar a l´esglèsia de Sant Isidre, hem caminat pels carrers del barri i ens ho vam passar molt bé.

salut a les professores Cuideu-vos molt. Adéu....
www
<(º_-)>
( )
m m

Unknown ha dit...

hola nois/es: me m'alegro que us hagi agradat el passeig pel barri!Va ser molt interessant, sobretot conéixer el monument de la pinça i el seu significat.
Pilar Alvarez