divendres, 30 de maig del 2008

EL PARE NOËL ALLIBERAT PER FI!



Segons fonts ben informades, el Pare Noël es troba sa i estalvi en algun lloc d’Europa.

Les últimes notícies que havíem rebut eren que al Pare Noël l’estaven a punt de matar, i estava molt desesperat. L’organització de les Nacions Unides, més coneguda com la ONU, estava negociant, però pel moment sense èxit. Goku i el Chikilicuatre, van intentar rescatar el Pare Noël, però no van poder i van ser capturats.

Es creu que l’encarregada de portar-li el menjar al Pare Noël s’havia fet amiga d’ell i li fa pena que el seu nou amic el matin. Per tant, decideix ajudar-lo perquè surti sa i estalvi. Però primer decideix alliberar el Chiquilicuatre perquè així el pugui ajudar a escapar al Pare Noël.

El Telettubie Lalala i el Chikilicuatre van fer una reunió clandestina per idear un pla per lliberar al Pare Noël.

A través d’internet van fer un comunicat en què van explicar què li estava passant al Pare Noël i que volien aconseguir alliberar-lo per poder tenir regals.
Aconsegueixen convèncer una gran part de la població, aproximadament 2000 Telettubies. Es van dirigir a la presó on estava el Pare Noël i es van trobar amb l’aspiradora dels Telettubies, qui comunica als Stormstropers l’intent d’alliberament del presoner. Comença una gran batalla.
Les forces rebels van aconseguir una gran massacre, van alliberar el pare Noël i el van portar a un lloc segur ,
Pel que fa ha Teletubielàndia els rebels s’han independitzat en un nou país al qual li han posat com a nom Looneilàndia.
Esperem que dintre de poc el pare Noël es recuperi.

Marcos, Joan, Alicia, Javi, Roberto.

1 comentari:

Marcos ha dit...

(Marcos)

Que bé, el pare Noël a sigut lliberat!!!
Que bé!! tots ya podrem tenir regals!!