divendres, 23 de maig del 2008

Ùltimes noticies sobre el Pare Noël


Una carta ha arribat als mitjans de comunicació, en aquesta carta apereix una foto on es veu el mal estat en què es troba i a sota hi ha un escrit en llatí demanant que l’ajudin
I en el sobre apareix un vídeo on es veu el Chupacabras maltractant el Pare Noël, mentre els Telettubies endimoniats li llençaven aigua i altres coses. Això ha afectat els nens amb aquestes imatges molts nens estan tristos i ham perdut els ànims que el Para Noel torni.

La ONU està intentant negociar amb Darth Vader per fer un canvi del pare Noël. Darth Vader vol que el pare Noël sigui despatxat i ell pugui ser el nou pare Noël. Hem pogut saber que de petit el pare Noël li va donar una joguina defectuosa, era un cotxe teledirigit. La joguina li va esclatar en la seva cara i per això sempre porta un casc a la seva cara. Com a resultat de tot això, es va quedat traumatitzat.

El Chikilicuatre i el Goku van decidir salvar-lo pel el seu conte tenint en compte, que són de la CIA. Van agafar poders amb les maquines de la CIA i vau anar al país dels TELETUBBIES. El Chiquilicuatre va balla la seva dansa i va hipnotitzar els guàrdies de seguretat. Després el seu company Goku con un camejameja va destrossar la caixa forta. I dins estava el Pare Noël però en aquell moment apareix el Chupacabras i mata a Goku i es converteix en el Baca, un feroç monstre menja homes. Continuarem informant.

Roberto, Marcos, Javi

1 comentari:

Marcos ha dit...

(Marcos)

Que fort aquet any no tindre cap regal del Pare Noël.
Quina rabia jajaja