dimarts, 27 de maig del 2008

UNA DE LLIBRES!

Mar de sardines és el llibre que ha publicat Javier Caballero, professor del nostre IES Llobregat i creador del bloc BOUESIA (teniu un enllaç des del nostre).
És un llibre de poesia, aquell gènere tan poc conegut, al qual sembla que és tan difícil acostar-se però que omple de manera gairebé imperceptible la nostra quotidianeitat (a les cançons de qualsevol mena i valor, a les breus mostres d'amor gràfic que no dibuixat que de vegades dediquem a qui sap qui...). Però, per si no he aconseguit donar-vos una empenta per fer-ho, aquí us deixo un hipervincle amb una pàgina que parla amb més detall de Mar de sardines: http://www.arolaeditors.com/index.asp?sc=ficha&isbn=978-84-92408-17-7
Animeu-vos, doncs, a investigar i gaudir els versos del Javier. Teniu la gran sort de tenir l'autor ben aprop per dir-li i desdir-li!

2 comentaris:

Marcos ha dit...

(Marcos)

Quina sort poder tenir un professor que escriu llibres jeje.

Unknown ha dit...

Ja tenim dos escriptors al nostre institut. La fórmula esenia ja he tingut el plaer de llegir-lo, ara em toca aquest¡ Us animo a tothom a fer el mateix¡ què ens depararà aquest "Mar de sardines"?

Felicitats Javier!

Bea