dimecres, 15 d’octubre del 2008

Ja que estudiem els elements de la taula periòdica, escriviu tots una història divertida amb els elements del grup 17 i por votació popular escolliu la millor o les millors i ens les expliqueu al bloc.
Meritxell

3 comentaris:

Unknown ha dit...

(Joan)

Em vaig llevar a les 8:15, vaig anar al WC a rentar-me les dents amb la nova pasta de dents COLGATE ACTIVA (Fluor)
Vaig anar a buscar al meu amic Marcos per anar a la piscina.Quan vam arribar a la piscina li vaig dir al Marcos que es poses les ulleres perquè hi ha molt de lleixiu (Cl) però ell com sempre, no em va fer cas. Quan vam anar a l'aigua, li vaig baixar el banyador i es va tirar a l'aigua, va ser una broma (Br) de mal gust. Quan es va tirar es va donar un cop sense voler al cap i li van posar "Betadine" (I).
Va pasar tot el dia a la tovallola badallan tota l'estona mentres jo em banyava. Va pasar tot el dia fins que va arrivar l'hora de marxar cap a casa, i van decidir fer-nos un tatuatge (At).

Unknown ha dit...

(Robert y Marcos)

Marcos se levanta muy dormido, sin querer, en vez de echarle pasta(F) al cepillo de dientes le echa lejia(Cl) Joan para hacerle la broma(Br) lo graba en el movíl y mientras Joan corría a enseñarselo a Robert se cayó y el portero del instituto le echo Betadine(I) y fue tal la caída que la marca parece un tatuaje(At).

Autor:Roberto Marte
Escritor al PC:Marcos Guadarrama

(F)=Fluor
(CL)=Cloro
(BR)=Bromo
(I)=Yodo
(AT)=Astato

Unknown ha dit...

Nois! Enhorabona per les històries, sobretot al Joan que ha fet l'esforç de fer-la en català!!!I els altres a què esteu esperant??
Pilar